Mufasa: De Leeuwenkoning (6+)

ONTBIJTFILM
zo 4 mei 10:30
zo 4 mei
10:30
  • zo 4 mei
    10:30
    Westrand - theaterzaal (vrije zit)

Grootse live-action prequel op de Leeuwenkoning.

Mufasa en zijn broer Taka groeien op als weeswelpen. Door de ogen van Timon, Pumba en Rafiki  ontdekken we het verhaal over hoe Mufasa de Leeuwenkoning van de savanne werd en zijn plek innam op de Koningsrots. Terwijl Mufasa groeit, zien we ook hoe zijn broer Taka stilaan verandert in de jaloerse slechterik Scar. Klaar om mee te reizen naar de cirkel van het leven?

Een woordje van regisseur Barry Jenkins:
“Mufasa is wie hij is door de mensen die hij om zich heen heeft, en daar herkende ik mezelf in. Ik moest deze film maken. Toen ik 14 was, voedde ik twee neefjes op; er was één VHS-tape die we zo’n 95 keer bekeken in 2 dagen."

ONTBIJTFILMS
Een ontbijtfilm is een film op zondagochtend om 10u30. Voor de film kan je genieten van een (h)eerlijk ontbijt in Westrand vanaf 9u. Met liefde bereid door Laura van Tapart en geserveerd door team kind! Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt! Bestel je ontbijt via formule 2 ten laatste op de woensdag voorafgaand aan de ontbijtfilm.

Tapart wil mensen en smaken samen brengen. Het liefst van al rond een gezellige tafel om verhalen en lekkere gerechten te delen. 

Jarig? Maak van de ontbijtfilm jouw verjaardagsfeestje! Breng 9 personen extra mee en krijg zelf gratis toegang en een leuke verrassing. Geldig zowel voor formule met als zonder ontbijt. 

Credits

Oscar-winnaar Barry Jenkins neemt de regie voor zijn rekening.