PerDju (9-99)

Tinneke Van Ransbeeck
geluidsvoorstelling - Eigen Kweek
za 10 mei
za 10 mei

Verrassend audiotheater over verliezen, zoeken, het niet altijd vinden en dat dan OK vinden.

Verliest gij ook alles, maar echt ALLES? Van een wedstrijdje hardlopen, je BFF, je lange haren of die van de kat van de buren, je geheugen, de sleutels van je denkbeeldige Porsche tot soms zelfs een ieniemienie stukje van je hart? Ja? Kom het dan zoeken in de opslagplaats PerDju!

Tinneke, een 27-jarige vrouw die enkel linkersokken draagt, is iets kwijt, maar ze weet niet wat. Ze voelt zich vooral ugh. Wanneer ze de opslagplaats Perdju binnenwandelt, blijkt al gauw dat ze niet de enige is die zich wat verloren voelt… 

Voor iedereen vanaf 9 jaar die ooit al eens iets verloren heeft.



AL (alle leeftijden)
Het AL-label staat bij voorstellingen die houden van een generatiemix. Gelaagde en verbindende voorstellingen die floreren wanneer het publiek een mix is van verschillende leeftijden. Volwassenen, kinderen, jongeren samen, over de generaties heen. Let wel; er is steeds een onderleeftijd vermeld die per voorstelling kan verschillen.

BIO
Tinneke Van Ransbeeck (1996) is een creatieve miljoenpoot, wonende in Brussel. Met haar masterdiploma radio (RITCS) op zak is ze klaar om te experimenteren met geluid in al haar vormen. Tinneke is stemactrice bij Ketnet en podcast -en audiotheatermaker. Ze deelt haar kennis maar al te graag als leerkracht woord en geeft radioworkshops aan kinderen. Tinneke doet alles met overgave, ook wanneer ze karaoke zingt op vrijdagavond.

Pers

“Ik was meteen van mijn sokken geblazen door het all-round talent van Tinneke: haar originaliteit, vindingrijkheid, woordkunst, regisseertalent, natuurlijke performance, technische durf en oog/oor voor detail. PerDju is de heerlijkste performance voor kinderen én hun volwassen begeleiders die ik het afgelopen jaar zag.”    
- Ann Desmet, publishing director Het Geluidshuis 

Credits

Creatie & Spel Tinneke Van Ransbeeck
Dramaturgie & Coaching Sofie Palmers 
Scenografie Mira Truyens
Technische Ondersteuning Dries Lenaerts
Zakelijke Ondersteuning Lien Annicaert
Met stemmen van Koen De Graeve, Lucas Van den Eynde, Sien Eggers, Els Dottermans, Els Olaerts, Sofie Palmers, Wouter Bruneel, Lennert Coorevits, Zoë Ceulebroeck en Jef Moelans
Productie Eigen Kweek
Met de steun van De Vlaamse Gemeenschap
In samenwerking met Trappelend Talent
Met dank aan TAZ, Vincent Company
Copresentatatie Westrand, CC ‘t Vondel, CC De Ploter

Eigen Kweek is een traject voor regionale talentontwikkeling van jonge podiumkunstenaars en aspirant zakelijk leiders. 57 Vlaamse cultuurhuizen selecteren 4 voorstellingen per seizoen i.s.m. met Trappelend Talent, met het oog op aanstormend talent. Dit seizoen stellen we PerDju voor aan het grote publiek. Meteen 57 aanbevelingen om deze voorstelling te gaan bekijken!