I think we need to talk (6-99)

Collectief Elan(d)
met BlikOpener telkens half uur vooraf
za 21 dec
za 21 dec

Een voorstelling met veel wol en weinig woorden. 

Je wordt uitgenodigd om een plek te zoeken in het roze wollen universum dat zich voor je ogen ontrolt. In deze voorstelling brei je mee aan een verhaal over verbinding. Een roze draad brengt generaties in beweging, verweeft en knoopt hen aan elkaar. 

Collectief Elan(d) is een performerscollectief van drie vrouwelijke makers/performers met een achtergrond in choreografie, regie en creatieve therapie. Samen vormen ze een ongewone combinatie, één die speelse performances oplevert waarin het publiek de hoofdrol krijgt. Ontmoeting loopt als een rode draad doorheen hun werk, waarin ze bewust spelen met alternatieve publieksopstellingen.

Een beleving voor iedereen vanaf 6 jaar, we mikken op een mix van leeftijden van 6, 16, 26, 36, 46, 56, 66, 106 jaar! Generaties ontmoeten elkaar, maken verbinding en vormen zo een roze wereld samen. 



AL (alle leeftijden)
Het AL-label staat bij voorstellingen die houden van een generatiemix. Gelaagde en verbindende voorstellingen die floreren wanneer het publiek een mix is van verschillende leeftijden. Volwassenen, kinderen, jongeren samen, over de generaties heen. Let wel; er is steeds een onderleeftijd vermeld die per voorstelling kan verschillen.

BLIKOPENER

Bij een aantal voorstellingen werken we een visuele omkadering aan in het thema van de voorstelling. Een halfuur voor de start van de voorstelling. Een beeldende focus op wat komt. Een uitnodiging. Open je blik en ontsluit je sensoren. Welkom.

Credits

Van Katrijn De Cooman, Carli Gellings, Jitse Huysmans & Chloé Geers (vooronderzoek)
Spel Katrijn De Cooman, Jitse Huysmans & Pepijn Huysman (stage)
Productie en Cocreatie Collectief Elan(d) & Manoeuvre
Coproductie workspacebrussels, C-TAKT, Kunstencentrum VIERNULVIER, STUK en Kunstencentrum BUDA & DURF2030  
Muziek Hans Beckers
Kostuum Manoeuvre & Collectief Elan(d)
Technische decorelementen Mikaël Wellens
Coaching Seppe Baeyens
Met de steun van Stad Gent en De Vlaamse Overheid
Met dank aan De Grote Post, CAMPO, Benjamin Vandewalle, Femke Platteau en al de toevallige passanten of deelnemers tijdens work in progress/open atelier