La contadora de Peliculas

Lone Scherfig
Dinsdagfilm (met Zuid-Amerikaanse maaltijd)
di 8 okt 20:30 - 22:26
di 8 okt
20:30 - 22:26
  • di 8 okt
    20:30 - 22:26
    Westrand - theaterzaal (stoelkeuze)

Een prachtige ode aan de kracht van cinema.

Synopsis

María Margarita is de jongste van vier broers en zussen in een familie die woont in een mijnstadje in de Atacamawoestijn (Chili). De meest speciale tijd van de week voor deze familie is zondag, wanneer ze allemaal naar de bioscoop gaan om te genieten van verhalen die hen laten ontsnappen aan hun alledaagse leven door hen naar andere werelden te brengen. De ouders van het meisje realiseren zich al snel dat het meisje een heel bijzondere gave heeft: een bijna bovennatuurlijk vermogen om films te vertellen. Het buitengewone talent van het meisje zal zich verspreiden door het dorp, waardoor het lot van haar familie verandert terwijl het land voor altijd wordt getransformeerd.

 

Zuid-Amerikaanse maaltijd

Om al helemaal in de Zuid-Amerikaanse sfeer te komen, bieden we de mogelijkheid om vooraf in Lou's Plek een heerlijke maaltijd te gaan nuttigen. Er is keuze tussen een vleesmaaltijd of een vegetarische maaltijd en de prijs bedraagt €20 per persoon (dranken niet inbegrepen).

De prijs van de maaltijd zit ook niet in het ticket van de voorstelling. Je betaalt ter plaatse na de maaltijd.

Je reserveert jouw plaatsje bij Lou’s Plek met het juiste aantal personen en aantal veggie's via https://lousplek.be/reservaties/ en jij komt tussen 18u en 19u30 jouw voetjes onder tafel schuiven. De afwas is voor ons.

Inschrijven voor de maaltijd kan tot vrijdag 4 oktober, 15u. Later dan 4 oktober reserveren, kan enkel telefonisch: 02 310 51 28

Op het menu: 

Argentijnse beef chimichurri met zoete aardappel

Veggie: Provoleta (heerlijke gesmolten kaas in een pittige tomatensaus) met zoete aardappel 

 

La contadora de peliculas

Al gedacht aan een voordelige 10-beurtenkaart? 

De makkelijkste manier om van de dinsdagfilm te genieten, doe je met de filmkaart! Een 10-beurtenkaart die je deelt met wie je wil. Je betaalt €60 voor 10 filmbeurten. Of je 10 keer alleen komt, of één keer met 9 vrienden, laten we aan jou over.

Bestel een filmkaart

Pers

"For movie lovers everywhere, The Movie Teller is a must-see." - Deadline Hollywood Daily

Credits

Regie Lone Scherfig
Cast Bérénice Bejo, Daniel Brühl, Antonio de la Torre, e.a.

Drama - 2024 - Chili, Frankrijk en Spanje - 116 min./1u56 - Spaans gesproken - tweetalig ondertiteld NL/FR - kijkwijzer 12+