The Bikeriders

Jeff Nichols
Dinsdagfilm
di 22 okt 20:30 - 22:10
di 22 okt
20:30 - 22:10
  • di 22 okt
    20:30 - 22:10
    Westrand - theaterzaal (stoelkeuze)

Benny en Kathy in de jaren 60. HIj krijgt de kans om een motorclub te leiden, zij neemt ons mee als een gids in hun verhaal. 10 jaar lang.

Synopsis

Chicago, jaren 60. Na een toevallige ontmoeting in een plaatselijke bar, wordt de eigenzinnige Kathy halsoverkop verliefd op de knappe Benny en zijn Harley Davidson, waar ze gretig achterop springt. Benny is een nieuw lid van de motorclub The Vandals, geleid door de enigmatische Johnny, die vrijheid, trouw en broederschap centraal zet. Geleidelijk aan evolueert de club van een ontmoetingsplaats voor gelijkgezinde outsiders naar een sinistere bende die diep verwikkeld raakt in een gewelddadige onderwereld. Uiteindelijk zal Benny gedwongen worden om te kiezen tussen Kathy en zijn loyaliteit aan de club.

The Bikeriders

Al gedacht aan een voordelige 10-beurtenkaart? 

De makkelijkste manier om van de dinsdagfilm te genieten, doe je met de filmkaart! Een 10-beurtenkaart die je deelt met wie je wil. Je betaalt €60 voor 10 filmbeurten. Of je 10 keer alleen komt, of één keer met 9 vrienden, laten we aan jou over.

Bestel een filmkaart

Pers

"Ruige maar melancholische motorfilm" - De Morgen ★★★

"A striking memory piece." - Hollywood Reporter

"A vivid, fleshed-out insider’s eye view of a subculture populated by authentically hard-edged lost souls." - Screen International

"De Harley-Davidson way of life spat van het scherm" - Humo ★★★½☆

Credits

Regie Jeff Nichols
Cast Austin Butler, Tom Hardy, Norman Reedus, Jodie Comer,  Boyd Holbrook, Beau Knapp, Michael Shannon, e.a.

Drama / misdaad - 2024 - Verenigde Staten - 116 min./1u56 - Engels gesproken - tweetalig ondertiteld NL/FR - kijkwijzer 12+, met geweld